De therapeuten

Doordat wij een kleine praktijk zijn kunnen we iedere cliënt persoonlijk benaderen en aandacht geven.
Tegelijkertijd beschikken wij over alle kennis en expertise die je van een moderne praktijk mag verwachten.
Jan-Dirk Sintenie

Jan-Dirk Sintenie

Jan-Dirk Sintenie (1955) is manueel therapeut, psychosomatisch fysiotherapeut en Somatic Experiencing Practitioner. Hij heeft veel ervaring met het begeleiden en ondersteunen van mensen die kampen met een ziekte. Sinds 2007 is hij nauw verbonden aan Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep, dat ondersteuning biedt aan mensen die kanker hebben (gehad) en aan hun naasten.

Jan-Dirk is daarnaast gespecialiseerd in trauma- en rouwverwerking. Uit eigen ervaring weet hij hoe ingrijpend het kan zijn als een dierbare uit je nabije omgeving overlijdt, en hoe moeilijk het is het leven daarna weer op te pakken en een toekomst te zien.

Zijn hoofddoel als therapeut is om je te ondersteunen weer bij je eigen levensenergie te komen en daarmee de greep op, en het plezier in het leven terug te krijgen.

Specialisaties

  • Verwerking van klachten na trauma zonder ‘psychologie’
  • Klachten bij verlies en rouw

Afspraak maken

Jan-Dirk is in de praktijk aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9-17 uur.
Bel voor een afspraak 0252-524440 of stuur een e-mail naar info@praktijk-sintenie.nl.
jennifer wijnhout

Jennifer Wijnhout

Jennifer Wijnhout (1994) is in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeute. Na haar afstuderen heeft zij diverse waarnemingen gelopen en is zij begonnen als instructrice voor bewegingsgroepen Bewegingstherapie Fibromyalgie, Fysiogym en Beweeggroep 'Door bewegen een beter leven'. Sinds begin 2017 is zij twee dagen per week werkzaam bij Praktijk Sintenie en sinds september 2017 is zij drie dagen per week werkzaam in Moerkapelle.

Zij is opgeleid tot algemeen fysiotherapeut, wat inhoudt dat zij zich richt op het optimaal kunnen functioneren van het gehele bewegingsapparaat, van uw nek tot uw grote teen. Jennifer heeft ervaring met het behandelen van patiënten van jong tot oud, sporters en niet-sporters. Klachtvrij bewegen is voor iedereen belangrijk, ongeacht wat u in uw dagelijks leven doet.

Naast fysiotherapeute is Jennifer fanatiek sporter. Zo turnt ze één keer per week, doet twee keer per week aan kickboksen en staat gemiddeld twee keer per week in de sportschool. Dit plezier in sporten wilt zij graag in haar werk als fysiotherapeute overbrengen. Ze denkt dan ook dat een gezonde leefstijl niet zonder voldoende fysieke beweging gaat.

Jennifer is in haar werk altijd op zoek naar een prettige en open werksfeer, waarin de kwaliteit en effectiviteit van de behandeling op de voorgrond staan.

Afspraak maken

Jennifer is in de praktijk aanwezig op maandag van 8-18 uur en op donderdag van 12-18 uur.
Bel voor een afspraak 0252-524440 of stuur een e-mail naar info@praktijk-sintenie.nl.
 
Praktijk Sintenie | Hoofdstraat 135 | 2182 EN  Hillegom | 0252 - 524 440 |  info@praktijk-sintenie.nl  |  privacyverklaring